Робочий тиждень у Куликівській селищній раді розпочався з апаратної наради з керівниками структурних підрозділів

  • 644

 Фото без опису

Робочий тиждень у Куликівській селищній раді розпочався з апаратної наради з керівниками структурних підрозділів. На даній нараді підводилися підсумки за минулий тиждень та ставилися завдання на цей тиждень.

Зокрема кожен із керівників структурних підрозділів прозвітував про виконання поставлених завдань, а також були розглянуті проблемні питання по кожному із відділів.

В ході наради порушили питання щодо контролю епідеміологічної ситуації та моніторинг захворюваності на території Куликівської територіальної громади, оскільки на кінець минулого тижня кількість випадків захворювання зросла.

Обговорювалось питання щодо благоустрою всіх населених пунктів громади.

Керівник відділу освіти, доповів про те, як функціонує єдина електронна черга реєстрації у дошкільні навчальні заклади на території Куликівської селищної ради. Уже найближчим часом така система повинна повноцінно запрацювати, що дасть можливість усім вільно та безперешкодно реєструвати дітей у дошкільних навчальних закладах – рівний доступ до освіти. Також було проінформовано, всі навчальні заклади на території Куликівської селищної ради працюють у звичному режимі.