Басейновим управлінням водних ресурсів річок Західного Бугу та Сяну проводиться дитячий басейновий конкурс «Мальовничі річки Західного Бугу та Сяну»

  • 267

Щорічно 22 березня світова спільнота відзначає Всесвітній день води, який бере свій початок від Конференції з навколишнього середовища і розвитку (ЮНСЕД), що відбулася у 1992 році в Ріо-де-Жанейро. Генеральна Асамблея ООН ухвалила офіційне рішення про щорічне відзначення Всесвітнього дня водних ресурсів, щоб нагадати всім жителям планети про значення і важливість води, привернути увагу до проблем якості питної води, необхідності охорони водних ресурсів та їх раціонального використання. Цьогорічна тематика – «Цінність води для кожного з нас». З метою привернення уваги мешканців України до проблем, пов’язаних із  забрудненням водних ресурсів, та виховання екологічно свідомого мислення українців.

Басейновим управлінням  водних ресурсів річок Західного Бугу та Сяну проводиться дитячий басейновий конкурс «Мальовничі річки Західного Бугу та Сяну» спрямований на залучення дітей, учнів та студентів, молоді, громадськості до заходів, спрямованих на збереження екосистеми річок басейнів.

Положення та анкета проведення конкурсу

 

Фото без опису