Громадські слухання з приводу обговорення розроблення «Детального плану території для обслуговування будівель в с. Звертів по вул. УПА, 93 (за межами населеного пункту)»

  • 514

21.03.2021 року в с. Звертів, Жовківського району Львівської області у приміщенні народного дому відбулися громадські слухання з приводу обговорення розроблення «Детального плану території для обслуговування будівель в с. Звертів по вул. УПА, 93 (за межами населеного пункту)», участь взяли жителі с. Звертів, перший заступник селищного голови Богдан Стахів та представник Фермерського господарства «УЛАР».

Замовником розроблення детального плану є Жовківська районна державна адміністрація, а саме ініціатором являється Фермерське господарство «УЛАР».

В ході проведення громадських слухань було обговорено специфіку роботи даного господарства та план роботи на майбутнє. Жителі с. Звертів мали можливість ознайомитися із «Проєктом детального плану території для обслуговування будівель в с. Звертів по вул. УПА, 93» та отримати відповіді на питання, які їх цікавили.

За результатами обговорень було проведено голосування, де із 15 присутніх «За» проголосувало – 14 осіб, «Проти» проголосувало – 0 та 1 утримався.

Фото без описуФото без опису