Сьогодні під головуванням селищного голови Лілії Бови відбулася 8-ма чергова сесія VІІІ демократичного скликання Куликівської селищної ради

  • 429

Сьогодні під головуванням селищного голови Лілії Бови відбулася 8-ма чергова сесія VІІІ демократичного скликання Куликівської селищної ради.

Відповідно до порядку денного на  розгляд депутатського корпусу було винесено низку бюджетних, земельних та інших важливих для життєдіяльності Куликівської територіальної громади рішень.

Загалом, незважаючи на досить великий перелік питань порядку денного, засідання 8-ї чергової сесії VІІІ демократичного скликання селищної ради пройшло злагоджено та організовано, адже прийняті рішення спрямовані на забезпечення соціально-економічної стабільності в громаді.

Прийняті рішення та результати поіменного голосування 8-ї сесії селищної ради VIII демократичного скликання будуть оприлюднені на офіційному вебсайті Куликівської селищної ради Львівського району Львівської області для ознайомлення у строки визначені Законом України «Про доступ до публічної інформації».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису