Дослідження проводяться Жовківським РВ ДУ «ЛОЛЦ МОЗ України» методом експрес – тестів на виявлення антигену SARS-CoV-2 або методом ПЛР на базі вірусологічної лабораторії ДУ «ЛОЛЦ МОЗУ».

  • 263

Фото без опису

Жовківський районний відділ ДУ «ЛОЛЦ МОЗ України» повідомляє, що на території Львівської області, зокрема на території Жовківської, Куликівської, Добросинсько- Магерівської та Рава Руської ОТГ, реєструється ріст захворюваності на корона вірусну інфекцію - лабораторно підтверджені випадки захворювання на COVID-19.

З огляду на ситуацію, на виконання вимог Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб» щодо запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), та з метою розробки протиепідемічних заходів щодо зменшення рівнів захворюваності на СOVID-19 та недопущення поширення на території ОТГ випадків захворювань спричинених новим корона вірусом пропонуємо ВАМ проведення періодичних досліджень для діагностики СOVID-19 з метою виявлення безсимптомних носіїв вірусу SARS-CoV-2 та хворих, а також обстеження контактних осіб у разі діагностики СOVID-19 серед працівників підприємств, обстеження осіб, які планують виїзд за кордон, які повернулися в Україну, а також бажаючих знятися з додатку «Дія», а також проведення дезінфекційних заходів на об’єктах де були зареєстровані випадки захворювань працівників.

Дані дослідження проводяться Жовківським РВ ДУ «ЛОЛЦ МОЗ України» методом експрес – тестів на виявлення антигену SARS-CoV-2 або методом ПЛР на базі вірусологічної лабораторії ДУ «ЛОЛЦ МОЗУ».

???? Вартість досліджень з метою виявлення антигену SARS-CoV-2 швидкими тестами 300,0 грн., виявлення РНК SARS-CoV-2 методом ПЛР - 778,0 грн. Результат швидкого тесту на виявлення антигену видається через 15 - 20 хв з моменту відбору матеріалу одразу в пункті забору матеріалу, результат українською та англійською мовами. Результат ПЛР видається українською або англійською мовою, з QR-кодом та має мокру печатку установи або надсилається електронний варіант результату.

Забір біологічного матеріалу може проводитися безпосередньо на Вашому об’єкті за умови дотримання усіх протиепідемічних заходів передбачених чинним Законодавством або на базі мікробіологічної лабораторії Жовківського РВ , м. Жовква, пл.. Вічева,1а ? Для більш детальної інформації ВИ можете звертатися за телефонами : тел. 21-933, 063 99 06 524, 098 77 97 2