Сьогодні у зв’язку з карантинними обмеженнями апаратна нарада відбулася у режимі skype разом з керівниками структурних підрозділів, на якій підводилися підсумки за минулий тиждень та ставилися цілі на поточний

  • 537

Сьогодні у зв’язку з карантинними обмеженнями апаратна нарада відбулася у режимі skype разом з керівниками структурних підрозділів, на якій підводилися підсумки за минулий тиждень та ставилися цілі на поточний.

Найбільш важливим питанням, яке обговорювалося на нараді – це епідеміологічна ситуація на території Куликівської територіальної громади. Директор – головний лікар Куликівської міської поліклініки КНП «Жовківської ЦЛ» Надія Літун проінформувала про приріст захворюваності та наголосила про дотримання карантинних обмежень.

За підсумками зроблених робочих виїздів у населені пункти та відвідання закладів соціальної сфери у кожному населеному пункті вже практично написаний Проєкт соціально-економічного розвитку Куликівської територіальної громади.

Кожен з керівників структурних підрозділів прозвітував про виконану роботу та обговорили шляхи вирішення проблемних питань.

Фото без опису