Зустріч для започаткування комплексної співпраці Куликівської територіальної громади із кафедрою менеджменту ім. проф. Є. Храпливого Львівського НАУ.

  • 658

Вчора до Куликівської селищної ради завітали проректор з навчально-виховної роботи Львівського національного аграрного університету к.е.н, доцент Юрій Володимирович Дубневич та декан економічного факультету Львівського національного аграрного університету к.е.н, доцент Володимир Мирославович Ковалів.

Метою такої зустрічі було започаткувати комплексну співпрацю Куликівської територіальної громади із кафедрою менеджменту ім. проф. Є. Храпливого Львівського НАУ.

Результатом є те, що селищний голова Лілія Бова офіційно набула статусу стейкхолдера освітньої програми «Менеджмент», долучившись до її формування та рецензування. Також було підписано договір про створення на базі Куликівської територіальної громади філії кафедри менеджменту ім. проф. Є.В. Храпливого ЛНАУ та створено робочу групу і розпочато процес погодження і підписання угоди щодо виконання кафедрою госпдоговірної тематики.

Варто сказати, що такі зустрічі дають позитивний результат та являються великим успіхом у розвитку Куликівської територіальної громади.

Фото без описуФото без опису