Сьогодні під головуванням начальника Жовківського РВ ГУ ДСНС України у Львівській області Івана Гембальського та представника Головного Управління ДСНС України у Львівській області Ігоря Дідуха проведено семінар-нараду за участі керівництва та старос

  • 789

Продовження до теми цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки. Сьогодні під головуванням начальника Жовківського РВ ГУ ДСНС України у Львівській області Івана Гембальського та представника Головного Управління ДСНС України у Львівській області Ігоря Дідуха проведено семінар-нараду за участі керівництва та старост Куликівської територіальної громади.

Такі семінар-наради мають важливе значення для подальшої організації  та функціонування підрозділів добровільної пожежної дружини. Оскільки метою такого заходу було першочергово ознайомити з вимогами чинного законодавства з питань цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки, пожежно-технічним оснащенням, аварійно-рятувальним обладнанням у 17-ій державній пожежно-рятувальній частині.

Великим бонусом семінару, було відвідання  присутніми 17-ї державної пожежно-рятувальної частини та побачити, як правильно застосовувати аварійно-рятувальне оснащення у випадку настання надзвичайної ситуації.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису