Сьогодні відбулася у режимі skype апаратна нарада

  • 533

Сьогодні відбулася у режимі skype апаратна нарада. Селищний голова Лілія Бова розпочала нараду із першочергових питань, які потребують нагального вирішення та заслухала керівників структурних підрозділів.

Директор – головний лікар Куликівської міської поліклініки КНП «Жовківської ЦЛ» Надія Літун проінформувала  про незначне зменшення приросту захворюваності на території Куликівської територіальної громади. Надія Літун наголосила про дотримання карантинних обмежень та не створювати великих скупчень людей, не забувати про дотримання дистанції і маскового режиму ніхто не скасовував. Також директор – головний лікар звернула увагу на те, що  буде проводитися 28.04.2021 та 29.04.2021 року вакцинація від COVID 19 у Куликівській МП.

Начальника відділу освіти Михайло Коваль доповів про відновлення очної форми навчання учнів 1-4 класи закладів загальної середньої освіти з 26.04.2021 року та наголосив про те, що на маршрут виїхав шкільний автобус, який буде довозити дітей на навчання та з навчання додому.

Фото без опису