Черговий робочий тиждень у Куликівській селищній раді розпочався з апаратної наради

  • 503

Черговий робочий тиждень у Куликівській селищній раді розпочався з апаратної наради, на якій було підсумовано роботу за попередній тиждень та окреслено заходи на найближчий період. На нараді обговорили актуальні питання життя громади, які стосувались медицини, соціальної та житлово-комунальної сфер, охорони й безпеки громадян, культури, економіки, а також освіти.

Що стосується стану захворюваності на COVID-19 проінформувала директор – головний лікар Куликівської міської поліклініки КНП «Жовківської ЦЛ» Надія Літун та звернула увагу, що захворюваність на території Куликівської територіальної громади йде на спад, але не варто нехтувати встановленими карантинними обмеженнями. Важливим також є те, що у Куликівській МП встановлено пандус для інвалідів, і це дає можливість людям з обмеженими можливостями отримувати належну медичну допомогу.

Про соціальний захист населення та роботу  з територіальною громадою в напрямку якісного виконання завдань у сфері надання послуг проінформувала начальник відділу соціального захисту населення Ольга Томашевська. У ході виступу вона звернула увагу на те, що з початку травня місяця розпочалося поновлення субсидій для населення.

По завершенню апаратної наради селищним головою Лілією Бовою було надано ряд доручень окремим керівникам структурних підрозділів.

Фото без описуФото без опису