Сьогодні відбувся виїзний прийом громадян у с. Нове Село

  • 779

Щоб знати проблеми  громади потрібно чути їх. Допомагають у цьому виїзні прийоми громадян. Будучи на території громади можна побачити реальні проблеми, які утворилися, щоб в подальшому шукати шляхи їх вирішення.

Сьогодні відбувся виїзний прийом громадян у с. Нове Село за участі першого заступника селищного голови Богдана Стахіва та старости сіл Надії Дацко.

Громадян на прийомі було небагато, але основні питання було почуто. Першочергове завдання, яке стоїть перед керівництвом Куликівської селищної ради є автомобільна дорога, яка перебуває у жахливому стані. Вирішиться питання дороги, вирішаться і інші. Оскільки через погану дорогу автобусне сполучення є нерегулярним, а це створює незручності для населення. Також було озвучено проблему з довозом дітей у школу з с. Нове Село до с. Стронятин. Найближчим часом питання школярика вирішиться і буде налагоджено процес довозу дітей у школи та садочки.

Для вирішення даних питань буде направлено відповідні звернення та пропозиції, за наслідками яких буде повідомлено мешканців с. Нове Село.

Фото без опису

Фото без опису