Засідання робочої групи з питань проведення моніторингу реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів та аналізу сплати акцизного податку

  • 704

Акцизний податок – важливе джерело наповнення місцевого бюджету. Адже ці 5%, сплачених споживачем при купівлі підакцизних товарів у роздрібній мережі, поповнюють місцевий бюджет та в подальшому направляються на соціально-економічний розвиток громади.

З метою врегулювання сплати належним чином акцизного податку, сьогодні відбулося засідання робочої групи з питань проведення моніторингу реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів та аналізу сплати акцизного податку. На засідання було запрошено місцевих суб’єктів господарювання, щоб довести до них інформацію про правила та порядок сплати відповідного збору до місцевого бюджету та налагодження робочих стосунків між владою та підприємцями.

На завершення зустрічі місцеві суб’єкти господарювання мали можливість поставити питання керівництву Куликівської селищної ради та отримати на них відповіді й разом домовитися про подальші шляхи співпраці. Селищна рада й надалі буде підтримувати партнерські стосунки з бізнесом в напрямку як розвитку малого та середнього бізнесу, так і наповнення бюджету.

Фото без описуФото без описуФото без опису