Будь-яка комунікація між жителями громади та керівництвом селищної ради відбувається через старост сіл, яких вибрали самі ж жителі

  • 444

Будь-яка комунікація між жителями громади та керівництвом селищної ради відбувається через старост сіл, яких вибрали самі ж жителі. Староста є представник інтересів мешканців населеного пункту на рівні керівництва, саме представник інтересів мешканців населеного пункту, а не представник керівництва громади.

На нараді зі старостами сіл сьогодні першо чергово було обговорено ті завдання, які були поставлені на минулому тижні та хід їх виконання.

Обговорено ставки нарахування податку на рухоме і нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки. Важливо, що у 2021 році податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, нараховуватиметься фізичним особам — власникам об’єктів нерухомості (будинків, квартир тощо) за 2020 рік, а земельний податок мають сплачувати власники земельних ділянок (паїв) та постійні землекористувачі – фізичні та юридичні особи.

Також старостам було доручено завершити виготовлення документації на будівлі, що перебувають у комунальній власності. За результатами наради обговорено всі поточні питання та складено план дій на поточний тиждень.

Фото без описуФото без опису