Канікули у школі  повинні бути цікавими  та перш за все корисними

  • 428

Канікули у школі  повинні бути цікавими  та перш за все корисними.

З метою того, щоб зацікавити школярів  приходити у школу під час літніх канікул, сьогодні за сприяння Управління молоді та спорту Львівської ОДА було проведено для учнів Куликівського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів та працівників Куликівської міської поліклініки базовий курс  «Перша медична допомога», який проводив інструктор Олександр БУШТИН - ТМ/ГО "Курси першої домедичної допомоги "САВ".

Важливо, щоб кожен школяр і не тільки школяр знав, як потрібно поводитися у таких ситуація коли хтось поруч потребує невідкладної першої медичної допомоги .

 Ціль - навчити присутніх, рятувати та стабілізувати життя до приїзду швидкої допомоги. Адже швидка навіть у цивілізованих країнах світу не може вчасно приїхати на такі невідкладні стани як: масивна кровотеча, зупинка дихання, зупинка серцебиття, удавлення, судоми.

 Основа курсу була отримати практичні та теоретичні навики надання медичної допомоги та у ході проведення учні мали змогу задати найбільш актуальні питання. Всі відпрацювання проводилися на манекенах (всіх вікових груп), навчального дефібрилятора, що дозволило закріпити знання отриманні під час курсу.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису