Робочий тиждень розпочинається з апаратної наради

  • 478

Робочий тиждень розпочинається з апаратної наради. З метою того, щоб кожен структурний підрозділ розумів чіткий план роботи на поточний тиждень селищний голова Лілія Бова дала відповідні доручення керівниками підрозділів.

Сьогодні на нараді начальник відділу соціального захисту населення Ольга Томашевська наголосила про те, що продовжується приймання документів для поновлення субсидій.

Також обговорювалася тема, що стосується пропаганди протидії насилля у сімї. Начальник служби у справах дітей Мирослава Стадницька закликає ніколи не мовчати про насильство, якщо відомі такі факти, а заявляти у відповідні органи влади.

Важливе питання, що сьогодні було озвучено на нараді – це сімейні фермерські господарства на території Куликівської громади. Статус сімейного фермерського господарства може мати фермерське господарство будь-якої організаційно-правової форми (як юридична особа або фізична особа  підприємець), але за умови використання при здійсненні господарської діяльності праці виключно членів такого господарства  членів однієї сім’ї відповідно до статті 3 Сімейного кодексу України. Такі господарства мають право на отримання державної підтримки за рахунок коштів державного бюджету відповідно до затверджених програм. 

Фото без описуФото без опису