До Куликівської селищної ради з робочим візитом завітали голова Львівської обласної ради Ірина Гримак, голова Львівської районної ради Андрій Сулим та депутат Львівської обласної ради Андрій Дума

  • 391

До Куликівської селищної ради з робочим візитом завітали голова Львівської обласної ради Ірина Гримак, голова Львівської районної ради Андрій Сулим та депутат Львівської обласної ради Андрій Дума.

З керівництвом громади було обговорено питання, які потребують підтримки  обласної ради та районної ради, можливі шляхи їх вирішення.

Першочергове питання, що потребує нагального вирішення це заміна системи опалення у Куликівській ОЗЗСО І-ІІІ ступенів, оскільки дана система опалення вичерпала свій ресурс.

Також, було оглянуто будівлю, яка належить ДНЗ «Львівський навчально-курсовий комбінат”, який припинив свою діяльність ще в 2017 році. Розпорядженням голови Львівської облдержадміністрації від 07.06.2021 р. № 463/0/5-21 «Про відміну рішення про припинення Державного навчального закладу «Львівський навчально-курсовий комбінат». Метою цього є те, щоб на перспективу відновити роботу навчально-курсового закладу та передати його у комунальну власність, щоб і надалі продовжувати надавати професійно-технічну освіту населенню всіх навколишніх громад.

Відвідано Народний дім у смт. Куликів, де готуються документи  для реконструкції зі зміною шатрового даху та влаштування мансардних приміщень.

Важливе питання, що обговорилося сьогодні стосувалося придбання нежитлової будівлі, для розміщення Центру надання адміністративних послуг  та інших структурних підрозділів Куликівської селищної ради.

Такі зустрічі дають позитивний результат та являються великим успіхом у розвитку Куликівської територіальної громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису