Куликівщина, з Днем конституції!

  • 336

Куликівщина, з Днем конституції!

Сьогодні, на площі Незалежності в смт. Куликів було проведено святковий концерт з нагоди відзначення 25-річчя від проголошення Конституції України.

З вітальним словом до учасників святкового концерту звернулися, депутат обласної ради Андрій Дума, який ніколи не забуває про нашу громаду, і День конституції вирішив відсвяткувати в Куликові, селищний голова Лілія Бова, перший заступник селищного голови Богдан Стахів та директор Куликівського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів Тарас Гнатюк.

Організатори представили програму із виступами місцевих гуртів та творчих колективів , інтелектуальну вікторину на знання Конституції України та виставку фоторобіт Volodymyr Ohinok "Прекрасне поруч". На завершення концертної програми відбувся показовий виступ учасників Kyokushin karate.

Дякуємо відділу культури, туризму, молоді та спорту Куликівської селищної ради, в особі Ірина Цюпка, за гарну організацію свята.

Також дякуємо всім учасникам даного дійства. Всім мешканцям, які попри спекотну погоду прийшли на площу і взяли участь у святковому концерті.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису