Сьогодні в Куликівській громаді відбулась виїзне засідання в закладах громадського харчування постійно діючої комісії щодо стабілізації епідемічної ситуації з керованих інфекцій

  • 434

Сьогодні в Куликівській громаді відбулась виїзне засідання в закладах громадського харчування постійно діючої комісії щодо стабілізації епідемічної ситуації з керованих інфекцій в складі заступника селищного голови Mykola Kozhushko, головного спеціаліста відділу містобудування, архітектури та земельних відносин, громадського інспектора з охорони довкілля Львівської області ДЕІ Андрія Сухораба, головного спеціаліста Жовківського управління ГУ Держпродслужби у Львівській обл. Світлани Левко, лікаря-епідеміолога Жовківського РВ ДУ «ЛОЛЦ МОЗ України» Маріі Слюсар.

Безпосерендьо проводилось інформування про останнє рішення обласної комісії з ТЕБ і НС, де рекомендується керівникам підприємств громадського харчування, продовольчої торгівлі обмежити приготування та реалізацію в теплий період року небезпечних в епідемічному відношенні страв, в т.ч. салатів заправлених сметаною, майонезом, кондитерських виробів із заварним кремом; реалізацію кулінарних виробів, що особливо швидко псуються, в т.ч. на літніх майданчиках, без дотримання відповідних температурних умов зберігання; наявності відповідних умов для дотримання працівниками та відвідувачами правил особистої гігієни; створення на підприємствах необхідного запасу миючих та дезінфікуючих засобів, антисептиків; забезпечення підприємств водопровідною водою гарантованої якості.

Комісія звертала увагу на певні недоліки в роботі, власники закладів в свою чергу обіцяли усунути їх в найкоротші терміни.

Адже від якості наданих послуг, особливо в закладах громадського харчування, залежить здоров'я людей.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису