З метою врегулювання сплати  належним чином акцизного податку, сьогодні відбулося виїзне засідання робочої групи  з питань проведення моніторингу

  • 385

З метою врегулювання сплати  належним чином акцизного податку, сьогодні відбулося виїзне засідання робочої групи  з питань проведення моніторингу реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі  підакцизних товарів та аналізу сплати акцизного податку.

Метою такого виїзду було довести до місцевих суб’єктів господарювання інформацію  про правила та порядок сплати відповідного збору до місцевого бюджету  і налагодження робочих стосунків між владою та підприємцями.

Під час засідання підприємцям роз`яснили правила реалізації підакцизних товарів та закликали справно сплачувати акцизний податок, не порушуючи правила торгівлі алкогольними та тютюновими виробами, а також контролювати видачу фіскальних чеків .

 Оскільки для того, щоб у громаді відбулися зміни кожен повинен починати з себе. Акцизний податок являється важливим джерелом наповнення місцевого бюджету  і якщо суб’єкти господарювання будуть справно його сплачувати ми зможемо маленькими кроками досягнути великих цілей.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису