Апаратна нарада

  • 447

Робочий тиждень потрібно починати продуктивно, а саме з апаратної наради. Метою проведення такої наради є поставлення чітких пріоритетних завдань на поточний тиждень перед керівниками структурних підрозділів.

В ході проведення апаратної наради керівники структурних підрозділів Куликівської селищної ради доповіли про проведену роботу за минулий тиждень та про основні питання на цей тиждень у підпорядкованих їм відомствах. 

Зокрема, начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту Ірина Цюпка розповіла про план роботи щодо підготовки до відзначення 30-ї річниці незалежності України та ще кількох визначних дат.

Директор – головний лікар Куликівської міської поліклініки КНП «Жовківської ЦЛ» Надія Літун проінформувала про те, що у міській поліклініці продовжується вакцинація проти COVID-19 та звернула увагу на те, що від початку проведення вакцинації уже зроблено понад 1060 щеплень. Також Надія Літун закликає вакцинуватися тих хто ще не вакцинований.

Звертаємо увагу, що при Куликівській селищній раді є КЗ «Центр надання соціальних послуг», який на минулому тижні здійснював обстеження одиноких та пристарілих осіб.

По завершенню наради керівникам структурних підрозділів було надано ряд доручень та запропоновано шляхи вирішення поставлених завдань.