Запровадження електронних лікарняних

  • 656

Запровадження електронних лікарняних  – важливий етап деполяризації не лише у сфері охорони здоров’я , але й у побудові системи ефективного електронного документообігу, що дозволить суттєво економити бюджетні кошти  шляхом мінімізації корупційних ризиків видачі необґрунтованих лікарняних  та спрощення процесу отримання страхових виплат. Після  вересня створення медичних висновків про тимчасову непрацездатність, як основи для електронного листка непрацездатності, буде обов’язковим для усіх медичних закладів .

 Жовківським відділенням УВД Фонду соціального страхування України у Львівській області сьогодні було проведено в приміщенні народного дому смт. Куликів семінар-навчання з бухгалтерами , керівниками та головами комісій по соціальному страхуванню підприємств, установ, організацій, приватними підприємцями та лікарями Куликівської міської поліклініки по впровадженню електронних лікарняних.

 Такі семінари являються корисним інформаційним важелем та допомагають знайти відповіді на найбільш незрозумілі запитання.

Фото без описуФото без опису