Яскраво та колоритно відбулось святкування 30-ти річчя Дня Незалежності України в кожному населений пункті Куликівської територіальної громади

  • 430

Яскраво та колоритно відбулось святкування 30-ти річчя Дня Незалежності України в кожному населений пункті Куликівської територіальної громади.

Усі заходи розпочиналися із молитви за Неньку Україну та панахиди за героїв, які віддали своє життя за незалежність нашої держави.

До проведення урочистостей було залучено від малого до великого мешканця громади, кожен долучився хоча б маленькою частинкою, щоб свято пройшло на славу.

Концертна програма була наповнена розмаїттям цікавих номерів, зокрема: вокальних, хореографічних та театральних.

Родзинкою святкування у с. Смереків та смт. Куликів став Богдан Цісінський – заслужений артист естрадного мистецтва України, а у с. Звертів  Марян Шуневич – народний артист України. Приємно бачити таку активність у громаді.

У с. Великий Дорошів відбулося відкриття та освячення пам'ятного знака "На пошану пам’яті мешканців сіл Великий та Малий Дорошів полеглим у Другій Світовій Війні».

Радіємо, що спільними зусиллями вдалось організувати таке чудове та різнопланове свято. Впевнені, такі святкування кожного року набиратимуть обертів.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису