До 80-ти річчя від дня народження видатного актора театру і кіно Богдана Сильвестровича Ступки на теренах малої батьківщини, в смт. Куликів, вшанували пам’ять великого митця

  • 372

До 80-ти річчя від дня народження видатного актора театру і кіно Богдана Сильвестровича Ступки на теренах малої батьківщини, в смт. Куликів, вшанували память великого митця.

Біля пам’ятника-погруддя Героя України Богдана Ступки сьогодні відбулося віче, презентація фотовиставки «Не заради  людей, а заради мистецтва!», екскурсії музеєм, концертна програма від творчих колективів Куликівської територіальної громади та музичного гурту-кабаре «Кварта Львівська».

Богдана Сильвестровича ще за життя називали «актором №1», його обожнювала публіка не лише нашої країни, а й за кордоном. Понад півстоліття ім’я Б.С. Ступки було знаковим для української національної культури. Створив понад 100 ролей у кіно та понад 100 — на театральній сцені, розкривши свій яскравий та багатогранний артистичний талант.

Більшість ролей, що зіграв актор у театрі та кіно, увійшли до літопису сценічного та кіномистецтва України. Створив понад 100 ролей у кіно та понад 100 — на театральній сцені, розкривши свій яскравий та багатогранний артистичний талант.

Дякуємо усім хто долучився до організації такого чудового заходу та усім хто завітав до Куликівської громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису