Всечесний отче Володимир та парафіяни Храму Успіння Пресвятої Богородиці прийміть наші найщиріші вітання з нагоди Храмового Празника

  • 331

Щороку 28 серпня ми  святкуємо  величне свято  церковного року - Успіння Пресвятої Богородиці! І хоча це свято про сумну подію, однак Церква радіє, бо Пресвята Богородиця перейшла із земного життя до вічної слави Свого Сина і в її особі ми одержали на небесах могутню Покровительку та Заступницю.

 

Всечесний отче Володимир та парафіяни Храму Успіння Пресвятої Богородиці прийміть наші найщиріші вітання з нагоди Храмового Празника.  Нехай це величне свято наповнить Ваші серця світлими почуттями віри, надії та любові. Хай душевна чистота,  мир та спокій, добро і достаток будуть у Ваших оселях, а з благословення Матері Божої звершуються милосердні і благі діла.  Бажаємо з гідністю та честю пройти будь-які життєві іспити, не розгубивши своєї надії та віри, мати терпіння один до одного, та об’єднуючи наші зусилля і помисли, разом будувати щасливе майбутнє громади! Всім жити в мирний час, та дякувати Богові за всі прояви любові та добра. Божої благодаті Вам і Вашим родинам!