29 серпня відзначається День пам’яті  захисників України , які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави

  • 421

29 серпня відзначається День пам’яті  захисників України , які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави.

Символікою цього дня є квітка соняшника , адже в серпневі дні 2014 року припав пік Іловайської трагедії. Коли в результаті протистояння російським військам українські збройні підрозділи потрапили у вороже оточення і на полях саме із цією рослиною полягло багато українських воїнів.

 Згадаймо кожного, хто віддав своє життя за Україну, хто сьогодні боронить нашу державу в зоні проведення антитерористичної операції (операції об’єднаних сил). Молитвою, добрим словом згадаймо Героїв, які боролися і віддали життя за долю України і наше майбутнє.

Ми всі у вічному боргу перед матерями й батьками за те, що вони виростили мужніх і сміливих патріотів. І схиляємося перед дітьми, які втратили батьків.

Тож у цей день висловлюємо щирі співчуття родинам загиблих захисників, які втратили у війні з російським окупантом своїх синів, дочок, чоловіків, братів, сестер.

 Вічна пам’ять загиблим, слава і честь живим захисникам!