Щоб кожен структурний підрозділ Куликівської селищної ради мав чіткий план роботи  на поточний тиждень  ранок розпочинається з апаратної наради із керівниками структурних підрозділів

  • 450

Щоб кожен структурний підрозділ Куликівської селищної ради мав чіткий план роботи  на поточний тиждень  ранок розпочинається з апаратної наради із керівниками структурних підрозділів.

 Начальник відділу освіти Михайло Коваль доповів, що у школах  йде активна підготовка до першого вересня та відбудуться урочисті лінійки . Селищний голова Лілія Бова наголосила на тому, щоб усі заходи проходили із дотриманням карантинних обмежень. Також відділ освіти отримав нові підручники  для учнів четвертих та восьмих класів, які в подальшому будуть роздані школярам.

 Директор – головний лікар Куликівської міської поліклініки КНП «Жовківської ЦЛ» Надія Літун наголошує на вакцинації усіх жителів Куликівської територіальної громади проти Covid-19 , оскільки це єдиний вихід побороти пандемію.  Важливо також щоб працівники закладів освіти були про вакциновані, щоб навчальний рік був розпочатий вчасно і не було дистанційного навчання.

 Відділом економіки на минулому тижні було здійснено два виїзних  засідання робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення і робочої групи з питань проведення моніторингу реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів та аналізу сплати акцизного податку. Під час якого було виявлено ряд порушень в результаті надано доручення керівникам усунути ці недоліки, оскільки буде повторно здійснено перевірку таких суб’єктів господарювання.

 По завершенню апаратної наради головою селищної ради було надано ряд доручень окремим керівникам структурних підрозділів.

Фото без опису

Фото без опису