ТОП НОВИНИ СЕРПНЯ

  • 966

Цей місяць був надзвичайно насичений подіями. Святкування 30-ї річниці Незалежності України, початок реалізації проєктів Комплексної програми регіонального розвитку Львівщини, підготовка до нової хвилі COVID-19 та ще багато цікавого, ми зібрали для вас найголовніше:

За 8 місяців 2021 року бюджет Куликівської територіальної громади виконано на 108,3 відсотка до плану з внесенням змін на звітний період 2021 року.

Станом на 1 вересня 2021 року Куликівська селищна рада забезпечила фінансування усіх видатків, що забезпечують виконання бюджетними установами своїх функцій, та недопущена заборгованості по захищених статтях видатків.

Завершені ремонтні роботи на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення С140672 Блищиводи-Смереків в межах населеного пункту села Смереків.

Розпочато реалізацію проєктів місцевих ініціатив:

- капітальний ремонт системи димовидалення в Народному домі с. Костеїв;

- капітальний ремонт будівлі народного дому с. Гребінці;

- придбання технічного обладнання для потреб народного дому смт. Куликів;

- придбання інвентарю та обладнання для харчоблока Мервичівського ЗЗСО І-ІІ ст.;

Окрім того,

- розпочато капітальний ремонт шатрового даху будівлі Мервичівського ЗЗСО І-ІІ ст.;

- проводиться ремонт системи водопостачання та каналізації харчоблоку Куликівського ОЗЗСО І-ІІІст.;

- виготовлено проектно-кошторисну документацію по капітальному ремонту даху будівлі Смереківського ЗЗСО І-ІІ ст. та подано на експертизу;

- подано документи на виготовлення ПКД по капітальному ремонту даху будівлі Звертівського ЗЗСО І-ІІ ст.

Для дітей Куликівщини захопливо пройшов культурно-оздоровчий табір "Мистецький Рататуй"

Напередодні 30-ї річниці Незалежності України Куликівська територіальна громада взяла участь в масштабному фестивалі у Львівському районі - BulavaFest!

Проведено регіональний фестиваль-ярмарок "Свято хліба" у с. Великий Дорошів.

 

У народному домі смт.Куликів відзначено 80-річчя від дня народження актора театру і кіно, народного артиста України Богдана Ступки.

 

Вже у найближчому часі мешканці громади зможуть проходити лабораторне обстеження у місцевій поліклініці завдяки реалізації проєкту Асоціації «Єврорегіон «Карпати-Україна» «Придбання лабораторного обладнання для Куликівської міської поліклініки КНП «Жовківська лікарня» з метою подолання наслідків COVID-19»

 

Проведено семінар для підприємців щодо детінізації трудових відносин та 3 виїзні засідання комісій щодо легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення і аналізу сплати акцизу

В серпні 2021 року в поліклініці Куликівської селищної ради провакциновано 832 особи.

Укладено декларацій з сімейними лікарями – 8678 осіб, з педіатрами – 1929 осіб – в Куликівській міській поліклініці, 1146 осіб – в амбулаторії сімейної медицини с. Сулимів.

Здійснено прийом документів на всі види соціальних допомог, пільг та субсидій, санаторно-курортне лікування, забезпечення технічними засобами реабілітації в кількості 132 заяви.

Виплати з місцевих бюджетів:

- одноразова грошова допомога відповідно до рішення виконкому Куликівської селищної ради на суму – 45,9 тис. грн.

- одноразова грошова допомога до Дня Незалежності реабілітованим та потерпілим від політичних репресій – 60 осіб на суму 136,2 тис. грн.

- грошова допомога на забезпечення медичними виробами (памперсами) осіб з інвалідністю інших окремих категорій населення Куликівської селищної в сумі – 5,2 тис. грн.

Здійснено підбір та направлено 11 дітей з числа багатодітних та малозабезпечених сімей, дітей учасників АТО, дітей з інвалідністю та дітей потерпілих внаслідок ЧАЕС на оздоровлення та відпочинок в дитячі оздоровчі заклади: ДЗ СТ «ТАВРІЯ», ВП ОЛК «Ровесник» ДП «Львіввугілля, ДЛОТ «Динамо».

В липні-серпні 2021 року зібрано ранніх зернових на площі 2681 га, валовий збір – 15711 тон, середня врожайність – 58,6 ц/га.

За порушення Правил благоустрою складено 2 приписи та комісійно складено 3 акти обстеження у сфері охорони навколишнього природного середовища.

Отримано та розглянуто від громадян 171 звернення, з них, які стосуються земельних питань – 127, скарги та заяви – 40.

Фото без опису