Засідання чергової 17-ї сесії VIII демократичного скликання

  • 467

Незважаючи на насичений великою кількістю питань порядок денний, сьогоднішнє засідання чергової 17-ї сесії VIII демократичного скликання виявилося напрочуд результативним та продуктивним. Депутати Куликівської селищної ради схвалили більше 200 важливих для стабільного розвитку громади соціальних та земельних рішень.

 Варто зауважити, що підготовлені рішення були досить скрупульозно опрацьовані на профільних комісіях. Разом з тим, на сесійному засіданні, голови депутатських комісій та депутати повторно робили  акцент на питаннях, які мають особливе значення для жителів територіальної громади.

 Зокрема серед проголосованих рішень було затвердження  Правил поховання в смт. Куликів Львівського району Львівської області,  Програми висвітлення діяльності органів місцевого самоврядування Куликівської селищної об’єднаної територіальної громади у засобах масової інформації на 2021 рік,  Програми «Компенсація фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі на 2021 рік».

Фото без описуФото без описуФото без опису