Вітаємо із Всеукраїнським днем бібліотек!

  • 1391

Вітаємо із Всеукраїнським днем бібліотек !

Сьогодні так розвинений цифровий світ, що він здається майже реальним, але все одно, ніщо не замінить паперову книгу! Товсту або тонку, новеньку, із запахом друкарської фарби або старовинну, в тендітній палітурці.

Справжніми помічниками та порадниками на шляху до вершин  знань і мудрості народу є бібліотекарі – вірні збирачі духовних скарбів, провідники у світ нового і непізнаного. Саме Ви, бібліотекарі, допомагаєте читачам бути обізнаними у сучасних проблемах, пізнавати реальну картину світу. Нині бібліотеки є тими інформаційними ланками, які поєднують читачів і управлінські структури, роблять діяльність органів влади прозорою і відкритою для населення. Подальший розвиток бібліотечної справи – це запорука розвитку суспільства .

 Бібліотекам бажаємо процвітання, а бібліотекарям – натхнення та плідної роботи, міцного здоров’я і достатку, віри, надії, любові  та мудрості. Бажаємо Вам творчого завзяття, зростання читацького попиту на книгу , посилення авторитету бібліотечної справи у суспільстві.

Фото без опису