Сьогодні ми вітаємо усіх військовослужбовців України

  • 787

Сьогодні ми вітаємо усіх військовослужбовців України. Ви – наші захисники, опора держави, охоронці спокою наших будинків, спокою близьких та миру.

Свято Збройних Сил України – це данина пам’яті воїнам, які загинули в битвах за свободу, волю та незалежність України. Віримо в те, що Українська армія буде залишатися національною гордістю, гарантом безпеки нашої держави. Практично кожен українець розумом та серцем відчув місію наших військових, котрі ціною власного життя захищають цілісність та суверенність країни.

Ми маємо подякувати кожному, хто стоїть на захисті українських кордонів, цілісності, неподільності та єдності нашої країни. Українським воїнам ми дякуємо за те, що в нашому цивільному житті маємо змогу навчатися, працювати, піклуватися про родини, мирно розбудовувати нашу країну. Дякуємо Вам, захисники й захисниці, за Вашу хоробрість, силу й безмежну любов до Батьківщини. Пам’ятаємо кожного, хто у цій боротьбі поклав своє життя за наш мир і спокій.

Щиро бажаємо миру та затишку Вам, здоров’я та злагоди Вашим родинам. Ваша мужність та сила здатні подолати будь-які перешкоди.

Слава Україні!

Фото без опису