Якісна сучасна освіта – найголовніша інвестиція в наших дітей!

  • 751

Якісна сучасна освіта – найголовніша інвестиція в наших дітей!

Однією з важливих умов успіху освітньої реформи є переоснащення навчальних приміщень і укомплектування кабінетів згідно з вимогами МОНУ. Щоб створити освітній простір, який сприятиме вільному розвитку творчої особистості дитини, її талантів та обдарувань.

Впровадження змін в освіті розпочато саме з початкової школи. Тож саме 1 — 4 класи зазнали найбільших змін: у дизайні шкільного простору, в навчальному обладнанні й умеблюванні, нових навчальних програмах і додатках.

Сьогодні було отримало закладами освіти Куликівської територіальної громади необхідні дидактичні засоби навчання для початкової школи, а саме:

  • для математичної галузі: набори цифр і знаків, комплекти для вивчення та самостійного виготовлення геометричних фігур, лічильний матеріал й інше цікаве обладнання для вивчення законів і принципів математики;
  • для природничої галузі: глобуси, моделі й географічні карти, мікроскопи, лупи та інше обладнання для дослідження законів природи;
  • для мовно-літературної галузі: набори букв і знаків, таблиці з основами правопису та настільні ігри;
  • для технологічної галузі: конструктори, колекції, допоміжні засоби для опанування різних видів діяльності;
  • для мистецької галузі: набори для дитячої творчості.

Роботи проведено чимало і ми не зупиняємося на досягнутому, а впевнено крокуємо вперед задля покращення Куликівської територіальної громади!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису