Бюджетні слухання – це майданчик для запитань-відповідей, які стосуються видатків та надходжень місцевого бюджету

  • 812

Бюджетні слухання – це майданчик для запитань-відповідей, які стосуються видатків та надходжень місцевого бюджету.

Упродовж минулого тижня тривали бюджетні слухання з головними розпорядниками та одержувачами бюджетних коштів, щодо формування дохідної та видаткової частин бюджету громади на 2022 рік.

У ході нарад проаналізовано стан виконання бюджету громади, базу оподаткування у поточному році та окреслено першочергові заходи в частині пошуку резервів, які необхідно здійснити для формування дохідної частини бюджету Куликівської територіальної громади на 2022 рік. Заслухано та обговорено проблемні питання кожного головного розпорядника та одержувача коштів бюджету громади щодо їх потреб в коштах на утримання установ і реалізацію бюджетних програм та заходів у 2022 році.

Після виявлених проблемних питань у різних сферах життєдіяльності громади, спільно було визначено пріоритетні напрямки розвитку територій. Узгоджено, що ключовою метою на найближчий період є зростання добробуту та підвищення якості життя населення територіальної громади за рахунок забезпечення позитивних структурних зрушень в соціальній і культурній сферах, а також в економіці – підвищення її конкурентоспроможності, як основи для збалансованого зростання стандартів та показників економічного розвитку.

Фото без описуФото без описуФото без опису