Мама – професія за покликанням серця

  • 644

Мама – професія за покликанням серця

Все у нашому житті пов’язане із жінкою. Жінка – мати, бабуся, дружина, кохана. Але перш за все вона є матір’ю. Ніжна та дбайлива, мудра та невтомна берегиня великого сімейного вогнища, вона народжує та виховує дітей, даруючи їм материнську ласку та турботу.

Такі жінки живуть серед нас, указом Президента України № 188/2021 «Про присвоєння почесного звання «Мати-героїня» за материнську самовідданість, зразкове виховання дітей та забезпечення умов для їхнього всебічного розвитку відзначено матерів Куликівської територіальної громади, а саме:

  • ГВОЗДІВСЬКІЙ Любові Мирославівні – матері п’яти дітей, жительці с. Сулимів;
  • КІТ Ганні Михайлівні – матері п’яти дітей, жительці с. Сулимів;
  • МАНДРИК Марії Ярославівні – матері шести дітей, жительці с. Артасів;
  • ПАНОЧКО Олександрі Ігорівні – матері п’яти дітей, жительці с. Віднів;
  • ТРІЛЬ Ользі Ігорівні – матері восьми дітей, жительці с. Віднів.

Христина ЗАМУЛА, голова Львівської районної державної адміністрації урочисто вручила посвідчення та нагрудний знак до почесного звання України «Мати-героїня».

 Указом відзначені багатодітні матері, які виховують до восьмирічного віку п’ятьох і більше дітей, створили належні умови для їхнього інтелектуального, фізичного та духовного розвитку.

Неодмінною умовою для присвоєння такого почесного звання є вагомий особистий внесок матері у виховання дітей в сім’ї, створення умов для здобуття ними освіти, розвитку їх творчих здібностей, формування високих духовних і моральних якостей.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису