Сьогодні у приміщенні Народного Дому смт. Куликів відбувся звіт селищного голови Лілії Бови про роботу селищної ради

  • 706

Завжди є щось більше, завжди можна зробити маленький крок вперед – межі немає.

Підводимо підсумки про виконану роботу у 2021 році. Сьогодні у приміщенні Народного Дому смт. Куликів відбувся звіт селищного голови Лілії Бови про роботу селищної ради та її виконавчих органів за 2021 рік перед мешканцями громади.

Основною метою заходу було ознайомлення жителів громади з виконаною роботою, вислухати всі проблемні питання, пропозиції та зауваження, щоб взяти їх до уваги та опрацювання в подальшій роботі.

Голова громади доповіла окремо по кожній сфері життєдіяльності громади: аграрний сектор, бюджет, економічний потенціал, соціальний захист населення, житлово-комунальне господарство, безпека, екологія, освіта та культура.

 «На завершення варто сказати, що всім здобуткам 2021 року селищна рада завдячує, перш за все, праці та наполегливості виконавчого комітету, апарату та структурним підрозділам селищної ради, депутатського корпусу, керівників підприємств, установ та організацій, всім жителям нашої громади, хто підтримував і допомагав селищній раді у виконанні заходів по соціально-економічному розвитку громади, хто не словами, а справами доводив свою небайдужість до становлення і розвитку нашої громади» - завершила публічний звіт Лілія Бова.

Фото без описуФото без описуФото без опису