Відремонтовані об’єкти соціальної інфраструктури - фельдшерсько-акушерський пункт і бібліотека  сьогодні відкрили свої двері для відвідувачів

  • 534

В ту хвилину, коли ти сам цього найменше очікує перед тобою відчиняються нові двері!

Відремонтовані об’єкти соціальної інфраструктури - фельдшерсько-акушерський пункт і бібліотека  сьогодні відкрили свої двері для відвідувачів. Урочисте відкриття відбулося за участі селищного голови Лілії Бови та Мирона Остапчака.

Аби медицина була максимально наближеною до людей, незалежно від того, де вони проживають, отримати медичні послуги, в тому числі невідкладну медичну допомогу матимуть змогу жителі у с. Мервичі.

Головне завдання перед громадою у галузі  охорони здоров’я – створити умови, за яких жителі Куликівської територіальної громади могли б отримувати увесь комплекс діагностичних, лікувальних та профілактичних заходів на території громади, не витрачаючи час та власні кошти.

 Співпраця органів місцевого самоврядування і місцевих підприємців в громаді має великий позитивний результат.

Перші кроки громада вже відчула на власному досвіді, адже відкриття таких життєво необхідних соціальних об’єктів ? яскраве підтвердження спільних дій влади і громади.

Щиро дякуємо за такий чудовий подарунок до Новорічних та Різдвяних свят Мирону Остапчаку, це вагомий внесок у розвиток Куликівської територіальної громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису