В рамках реалізації конкурсу проєктів регіонального розвитку Львівщини на 2021-2025 роки ще у листопаді  2021 року для Куликівської територіальної громади було придбано подрібнювач відходів деревини

  • 593

В рамках реалізації конкурсу проєктів регіонального розвитку Львівщини на 2021-2025 роки ще у листопаді  2021 року для Куликівської територіальної громади було придбано подрібнювач відходів деревини. З настанням тепла виникла нагода протестувати, як працює дана техніка.

Для чого він потрібен? Оскільки на території громади дуже багато є дерев, кущів, інших зелених насаджень, яким потрібно проводити санітарну очистку, вирубувати, зрізати гілки. І для того, щоб не засмічувати околиці, не порушувати екологію, не захоронювати, не спалювати, а переробляти.

Розвиток комунального сектору сприяє стабільному виконанню робіт по прибиранню території громади та оперативному усуненню наслідків погодних катаклізмів, покращенню санітарного стану, забезпеченню ефективного функціонування комунальної сфери, оптимізації надання комунальних послуг з обслуговування населення.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису