Діти – це маленькі частинки великого щастя, ім’я якому – життя. Діти – це диво, яке наповнює життя кожного дорослого щирою радістю і теплотою

  • 4453

Діти – це маленькі частинки великого щастя, ім’я якому – життя. Діти – це диво, яке наповнює життя кожного дорослого щирою радістю і теплотою.

День захисту дітей сьогодні відзначили у Куликівській територіальній громаді та якісно провели цей день разом з цікавими особистостями, творчими майстер-класами та спортивними забавами.

Особливо важливим це свято здається під час війни, коли багато дітей стали сиротами, втратили власні домівки, або просто змушені були залишити їх. Зокрема на території нашої громади проживає понад 80 внутрішньо переміщених дітей.

Нехай кожна дитина про війну і ворожнечу дізнаються тільки з книг і ніколи не побачать ці біди наяву. Адже їх майбутнє залежить від нас. Наше майбутнє залежить від них. Вони повинні жити в світі, якій не знає, що таке жорстокість, біль та насильство.

І сьогодні – це не лише веселе свято для самих дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли щасливими і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.

Бажаємо миру і злагоди кожній дитині, кожній родині, усій Україні! Наснаги і мудрості батькам, опікунам, батькам-вихователям, всім дорослим, серця яких сповнені любові до дітей.

Нехай наші діти якомога довше залишаються дітьми. Безтурботними, веселими та радісними. Щоб кожна дитина була здорова і оточена турботою батьків. Нехай небо над головою завжди буде мирним, а кожен новий день — добрим і цікавим!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису