Фінансовий відділ Куликівської селищної ради повідомляє

  • 554

У кожного з нас є своя роль у цій війні, і цю роль потрібно реалізувати! Зараз в умовах воєнного стану, нам потрібно жити, приймати рішення, працювати й врешті решт перемагати.

Фінансовий відділ Куликівської селищної ради повідомляє, що за п’ять місяців 2022 року до загального фонду бюджету надійшло 21403,8 тис.грн податків та зборів (без урахування міжбюджетних трансфертів), а це на 3048,4 тис.грн або 16,6 відсотка більше від надходжень за відповідний період минулого року. Виконання річних планових призначень становить 45,8 відсотків.

Видаткова частина бюджету Куликівської територіальної громади по загальному фонду за п’ять місяців 2022 року виконана в сумі 38058,3 тис.грн (з урахуванням міжбюджетних трансфертів), що становить 77,3 відсотків планових призначень п’яти місяців 2022 року і 37,2 відсотків річних планових призначень. Видатки здійснюються з врахуванням постанови Кабінету Міністрів від 9 червня 2021 року №590 „Про затвердження Порядку виконання повноважень Державною казначейською службою в особливому режимі в умовах воєнного стану”.

Завдяки наповненню бюджету громади платниками податків та зборів Куликівська селищна рада має змогу спрямовувати кошти на розвиток громади, на забезпечення безперебійного функціонування бюджетних установ та комунальних підприємств громади, на надання соціальних послуг особам та сім’ям, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Дякуємо підприємцям, виробникам товарів та надавачам послуг, які працюють на території нашої громади!

Просимо всіх платників Куликівської територіальної громади бути відповідальними, своєчасно і в повному обсязі сплачувати податки та збори до бюджету! Саме зараз, як ніколи, за рахунок своєчасної сплати податкових зобов’язань відбувається не лише захист територіальної цілісності нашої країни, а й забезпечується її фінансова стабільність.

Хто може працювати та має роботу – повинен працювати. Хто має бізнес на територіях, де немає активних бойових дій – відновлюйте діяльність. Ви – частина економічного фронту. І зараз Ви потрібні державі як ніколи!

Фото без опису