День фізичної культури і спорту

  • 409

День фізичної культури і спорту – це свято, яке уособлює велич сили духу, мужності та патріотизму наших людей, залучає до своїх лав прихильників здорового способу життя, сприяє його популяризації й розвитку, наслідує славні традиції українського народу.

З нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту України, з метою популяризації здорового способу життя, 9 вересня в Куликівській територіальній громаді відбулося спортивне свято. Це й олімпійські уроки від школи бойового гопака, кікбоксингу, козацькі ігри та забави для старшокласників, танцювальні руханки, розвиваючі ігри з Патрульною Поліцією Львівської області, футбольний турнір "Спортик", в якому взяли участь 8 шкільних команд Куликівської громади.

Відомо, що заняття фізкультурою загартовують не тільки тіло, а й дух людини, допомагають розвивати такі якості як воля, цілеспрямованість, наполегливість та благородство.

Наше спільне завдання – залучати в спортивні зали, на майданчики якнайбільше дітей, молоді, їх батьків.

В цей день щиро бажаємо усім Вам міцного здоров’я, великої наполегливості та наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот в ім’я процвітання України!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису