Мир - це дещо більше…

  • 766

Мир - це дещо більше…

Мир треба нести кожного дня, кожного дня треба налагоджувати контакти між людьми. Захищати його ідеали, зміцнювати дружні відносини між державами, спільними зусиллями працювати для досягнення миру в усьому світі - основні принципи, якими керувалася ООН, заснувавши це свято.

Про який мир можна казати, якщо йде справжнісінька війна. російський агресор атакує Україну з 2014 року, а з лютого 2022 року російська орда розпочала широкомасштабний геноцид українського народу прямо на очах усієї світової спільноти. Ракетні удари по всій території України, десятки тисяч жертв серед мирного населення, сотні убитих дітей, зруйновані школи та лікарні, цілі міста.

На сьогодні для нашої держави це свято є особливо важливий. Кожен свідомий українець мріє про якнайшвидше припинення бойових дій на сході України, про повернення рідних, близьких, друзів, про мирне небо над головою, про світле майбутнє дітей, про загоєння нестерпних ран у людських серцях, захист від агресорів.

Бажаємо усім мирного неба, нових відкриттів та творити добро у кожній сфері діяльності, адже це наша країна, наша земля – нам з вами тут жити!

Фото без опису