28.12.2022р офіційно розпочався прийом заяв на членство у Молодіжній раді при Куликівській селищній раді

  • 545

28.12.2022р офіційно розпочався прийом заяв на членство у Молодіжній раді при Куликівській селищній раді

Сьогодні, 28.12.2022 р стартує прийом анкет-заявок для участі в Установчих зборах Молодіжної ради при Куликівській селищній раді.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18 грудня 2018 р. № 1198 «Про затвердження типових положень про молодіжні консультативно-дорадчі органи», до участі в установчих зборах та подальшого включення до складу Молодіжної ради при Куликівській селищній раді запрошуються громадяни України, віком від 14 до 35 років, які є:

- представники від закладів загальної середньої освіти, які делеговані організаціями учнівського самоврядування шкіл громади;

-  представники від громадських організацій та ініціатив, що провадять свою діяльність для молоді в Куликівській територіальній громаді.

- будь-яка особа, мешканець  Куликівської територіальної громади, віком від 14 до 35 років.

Подання анкет-заявок кандидатів для участі в Установчих зборах Молодіжної ради при Куликівській селищній раді розпочинається з дня опублікування оголошення і завершується 3 лютого 2023 року (включно).

Порядок подання кандидатами анкет-заявок:

Анкета-заявка заповнюється кандидатом на членство у Молодіжній раді, та автоматично надсилається на електронну пошту голови ініціативної групи по створенню Молодіжної ради при Куликівській селищній раді.

Також 17 лютого 2023 року відбудеться офлайн-зустріч із усіма кандидатами до складу Молодіжної ради та ініціативною групою

Посилення на анкет-заявку:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdXBQ3lFx7ORBsjDb5fGV70wRaava3_zUsxsJjZwAQjS_hWmw/viewform?usp=sf_link.

Опісля офлайн-зустрічі та розгляду анкет-заявок, кожен член ініціативної групи оцінює за 5 шкалою анкету-заявку кандидата, бали сумуються та за рейтингом обираються 23 члени Молодіжної ради.  За сім календарних днів до проведення установчих зборів список кандидатів до складу молодіжної ради, які братимуть участь в установчих зборах, та список представників, яким відмовлено в участі в установчих зборах.

Проведення установчих зборів заплановано 3 березня 2023 року о 15:00 у будівлі  Куликівської селищної ради(смт. Куликів вул. пл..Незалежності, 27).

З метою отримання детальної інформації просимо звертатись до відповідальної особи – Кубра Олена Богданівна, 0 (63)8442662

Із протоколом засідання ініціативної групи можна ознайомитись за посиланням:

 https://drive.google.com/file/d/1Wpd2ueyvy8ffTrqHZso2-vjcSeKtOgtc/view?usp=sharing.Фото без описуФото без опису