Звіт – це гарна можливість підбити підсумки зробленого за минулий рік, чудова нагода поділитися пріоритетними планами на майбутнє.

  • 293

Ми маємо бути міцним тилом та відкритими для громади!

Звіт – це гарна можливість підбити підсумки зробленого за минулий рік, чудова нагода поділитися пріоритетними планами на майбутнє.

У приміщенні Народного дому смт. Куликів відбувся звіт селищного голови Лілії Бови про роботу селищної ради та її виконавчих органів і депутатського корпусу за 2022 рік перед мешканцями Куликівської територіальної громади.

Основною метою заходу було ознайомити жителів громади з виконаною роботою, вислухати всі хвилюючі питання, пропозиції та зауваження, щоб взяти їх до уваги та опрацювання в подальшій роботі.

Голова громади доповіла окремо по кожній сфері життєдіяльності громади: аграрний сектор, бюджет, економічний потенціал, соціальний захист населення, житлово-комунальне господарство, безпека, екологія, освіта та культура.

Сьогоднішня наша реальність – страшна, болюча і важка. Але ми не впали духом, не перетворились на тих, кому потрібні тільки співчуття та жалість. Ми всі разом продовжуємо працювати, виконувати свої завдання, планувати діяльність та жити в умовах воєнного стану.

Цей рік для нашої громади планувався бути роком розвитку, роком реалізації цільових програм, роком будівництва установ, роком зміцнення матеріальної бази комунальних закладів, роком значних змін нашої громади.

Проте, вир повномасштабного вторгнення росії в Україну зруйнував наш поступ з розбудови України та Куликівської громади зокрема, відтіснив на другий план реалізацію важливих для людей проєктів.

Можливо, це був найвеличніший рік у всій українській історії. Бо ж не тільки світові, але й собі ми довели: ми – сильні, ми горді, ми вільні. Ми – найкращі у світі!

Текст звіту голови Куликівської селищної ради

Фото без опису