Оголошення про проведення громадських слухань містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки для обслуговування нежитлових господарських будівель та споруд в с. Артасів Львівського району Львівської області»

  • 161

ПОВІДОМЛЕННЯ

Про проведення громадських слухань щодо розроблення проекту містобудівної документації:
«Детальний план території земельної ділянки для обслуговування нежитлових господарських будівель та споруд в с. Артасів Львівського району Львівської області»

У відповідності до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Порядку проведення громадських слухань щодо проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженому Постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 року No 555 (зі змінами від 21.10.2022р. No1196), Куликівська селищна рада повідомляє про початок процедури громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів у проекті містобудівної документації: «Детальний план території земельної ділянки для обслуговування нежитлових господарських будівель та споруд в с. Артасів», площею 6,4527 га. Замовником розроблення детального плану території виступає Куликівська селищна рада. Розробник містобудівної документації - ТзОВ «Центр пранування території» - директор Білоус І.Л. Підстава для розроблення - рішення сесії Куликівської селищної ради No 16 від 5 липня 2022 року «Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки дляобслуговування нежитлових господарських будівель та споруд в с.^Артасів Кошель Ю.А.». громадські слухання відбудуться (21.03.2023 р. о 17:00 год. ), за адресою: мт.Куликів, пл.Незалежності,27. Це повідомлення є підставою для подання зауважень (пропозицій) до проекту містобудівно ї документації, які приймаються до дата громадських слухань) 17.03.2023 р. • Ознайомитися з матеріалами проекту містобудівної документації можна в електронному вигляді на сайті Куликівської селищної ради - https://kulykiv-gromada.gov.иа/. Зауваження (пропозиції) подаються в письмовому вигляді до відділу містобудування, архітектури та земельних відносин Куликівської селищної ради, або в електронному вигляді (електронна пошта: land.department.kulykiv27@gmail.com) із зазначенням прізвища, ім'я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуваннях, вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.
Пропозиції подані після розглядатись та прийматись до уваги не будуть. Відповідальна особа:. Спеціаліст -1 категорії відділу містобудування, архітектури та земельних відносин Наталія СКІРА.
ПОСИЛАННЯ НА РОЗМІЩЕНІ МАТЕРІАЛИ ДПТ: https://kulykiv-gromada.gov.ua/

Пояснювальна записка

Графічні матеріали