Війна для кожного із нас – це виклики і перешкоди, але це і певні можливості. І стосуються вони, зокрема, отримання освітніх послуг.

  • 103

Війна для кожного із нас – це виклики і перешкоди, але це і певні можливості. І стосуються вони, зокрема, отримання освітніх послуг.

Сьогодні селищним головою Лілією Бовою було підписано меморандум про співпрацю між Львівський національний університет природокористування та Куликівською селищною радою. Метою меморандуму є консолідація сторін задля взаємодії в сфері інформування учнів про кар’єрні можливості з метою подальшого навчання.

Сторони домовилися спільно діяти задля перспективи навчання випускників Куликівської громади. Впевнені, що така співпраця буде корисною для обох сторін, адже об’єднанні спільною ціллю.

Світ професій став більш диференційованим. Для багатьох абітурієнтів робити професійний вибір стало все складніше, відповідно актуальність допомоги в цьому зросла. З метою залучити абітурієнтів до навчання у приміщенні Львівський національний університет природокористування сьогодні відбулася профорієнтаційна зустріч з учнями 11 класів Куликівського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів. Де школярі нашої громади відвідали ознайомчу лекцію, на якій була можливість подискутувати із викладачем та отримали домашнє завдання, оскільки така зустріч не остання це маленький крок до нових звершень.

Працюємо та робимо все можливе кожен на своєму фронті задля перемоги!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису