Вчора під головування селищного голови Лілії Бови відбулося засідання позачергової 56-та сесія VІІІ демократичного скликання.

  • 89

Вчора під головування селищного голови Лілії Бови відбулося засідання позачергової 56-та сесія VІІІ демократичного скликання. На порядок денний було винесено одне рішення про «Про затвердження розпорядження селищного голови з внесеними змінами», однак в процесі обговорення даного рішення однією із депутатів була внесена пропозиція внести в порядок денний рішення «Про заборону діяльності релігійних громад Української православної церкви (московського патріархату) на території Куликівської селищної територіальної громади», яке одноголосно було підтримане всіма присутніми депутатами. Більш детально з якими можна ознайомитися, або на офіційному веб сайті громади https://kulykiv-gromada.gov.ua/.

Немає сьогодні важливішого завдання для кожного з нас, для кожного українця, як захист рідної землі від рашистського окупанта, збереження цілісності території нашої держави, забезпечення її успішного майбутнього в європейській спільноті.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису