Збір ідей для можливих проектів співпраці громад в рамках агломерації.

  • 156

Зараз триває робота над розробкою Стратегії розвитку Львівської агломерації, до складу якої можуть увійти Львівська та 17 сусідніх громад, які мають тісні зв'язки зі Львовом (перелік громад див нижче*). Агломерація – це поширена у Європі форма співпраці незалежних громад, які об'єднують зусилля для вирішення спільних проблем у тій чи іншій сферах або використання спільних ресурсів і потенціалів для розвитку.

Для врахування думки громадськості та фахових середовищ проводимо публічний збір ідей спільних проєктів, які сприятимуть розвитку громад Львівської агломерації. Йдеться про проєкти, які можуть реалізовуватись двома, кількома або навіть усіма громадами агломерації, зокрема за участю і Львівської громади. Уже існують приклади таких проектів, коли громади спільно утримують медичні чи соціальні заклади, спільно закуповують техніку для надання комунальних послуг, реалізують туристичні проекти, тощо. Усі пропозиції будуть проаналізовані для можливого використання у проєкті Стратегії та подальшого фінансування.

Запрошуємо Вас надати свої ідеї таких проектів, заповнивши цю форми до 1 липня 2023 року. Це займе у Вас до 5 хвилин. Якщо у Вас є декілька ідей, заповніть цю форму на кожну ідею окремо.

Інтернеті посилання на форму публічного збору ідей для можливих проектів співпраці громад в рамках агломерації.

Фото без опису