Повідомлення про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки містобудівної документації (Детального плану території земельної ділянки орієнтовною площею 3 га для обслуговування кладовища смт. Куликів.)

  • 82

Повідомлення про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки містобудівної документації

  1. Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки Детального плану території земельної ділянки орієнтовною площею 3 га для обслуговування кладовища смт. Куликів.

У Заяві про визначення обсягу СЕО міститься інформація про замовника СЕО, вид та основні цілі документа державного планування.

2. Орган, що приймає рішення про затвердження документа державного планування: Куликівська селищна рада.

3.  Передбачувана процедура громадського обговорення:

– строк громадського обговорення Заяви про визначення обсягу СЕО становить з 22.06.2023 р. до 02.07.2023 р.;

– згідно зі ст. 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до Заяви про визначення обсягу СЕО;

– ознайомитися з заявою про визначення обсягу СЕО можна на офіційному веб-сайті Куликівської селищної ради – https://kulykiv-gromada.gov.ua/.

– зауваження і пропозиції подаються до Куликівської селищної ради Львівської області за адресою: 80362, Львівська обл., Львівський р-н, смт Куликів, площа Незалежності, буд. 27, ел. пошта: kulykiv27@ukr.net в термін до 02.07.2023 р.

– місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування – Куликівська селищна рада.

4) необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування – відсутня.

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки від 22.06.2023 р.

Фото без опису