Підведення підсумків освітнього проекту з розвитку управлінських навичок для підлітків «Junior manager», який було реалізовано завдяки кафедрі менеджменту ім. Є.В. Храпливого Львівський національний університет природокористування. 

  • 55

Підведення підсумків освітнього проекту з розвитку управлінських навичок для підлітків «Junior manager», який було реалізовано завдяки кафедрі менеджменту ім. Є.В. Храпливого Львівський національний університет природокористування

Програма проєкту передбачала вивчення учнями Куликівського ОЗЗСО І-ІІІ ступеня п’ятьох курсів, які проходять у форматі лекцій, та націлена на ознайомлення з управлінськими навичками та освоєння soft skills.

За результатами тестування було визначено трьох учнів Куликівський ОЗЗСО І-ІІІ ступенів Куликівської селищної ради, які за результатами тестування набрали найбільшу кількість балів, а це в нас Lilia Zaremba, Вікторія Денис та Роксоляна Паночко.

Ректор університету академік НААНУ Володимир Снітинський вручив переможцям дипломи та сертифікати, а селищний голова Лілія Бова нагородила цінними подарунками переможців тестування. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису