Сьогодні велике свято – 32 роки нашої Незалежності!

  • 76

Незламна, нездоланна, сильна, вільна – Україна!

Сьогодні велике свято – 32 роки нашої Незалежності! Незалежності, яку ми зараз цінимо, як ніколи раніше, яку ми відвойовуємо та захищаємо від агресора. Україна – це не просто країна на карті, це місце, переповнене духом мужності, національної гідності та героїзму. Україна – це країна сильних, нескорених духом людей, які завжди готові протистояти будь-яким викликам. Ми пережили й переживаємо багато випробувань, але наша єдність та солідарність є нашою найбільшою силою, яка допомагає нам знаходити рішення, йти вперед і перемагати.

В Куликівській територіальній громаді відбулися урочисті заходи присвячені 32-ій річниці Незалежності України!

Які розпочалися із молитви за всіх українців, які віддали своє життя за волю та незалежність Української держави. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять тих, хто пролив кров за територіальну цілісність нашої держави. Ми не можемо забувати, якою ціною нам дається Незалежність!

Адже, досягнення ЗСУ, подвиги наших Героїв, діяльність волонтерів, робота бізнесу в умовах війни та патріотизм громадян підтверджують – ніщо не може стати перед нами, коли ми об’єднані.

Нехай саме цей День Незалежності стане початком прориву вперед, нових можливостей, нових досягнень та звершень для нашої країни й для всіх нас.

Наближаємо перемогу разом!

Ніхто не може нас зламати!

Ми віримо у перемогу та світле майбутнє України.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису