Тренінг «Міждисциплінарний підхід в контексті захисту прав та інтересів дитини, що опинилися у складних життєвих обставинах».

  • 157

З метою підвищення фахового рівня працівників соціальної галузі в сфері захисту прав та інтересів дитини у громаді, а також налагодити механізм ефективної взаємодії між різними суб’єктами захисту прав дитини Мирослава Стадницька, начальник Служба у справах дітей Куликівської селищної ради та Halyna Moskva - Pavliv директор КЗ «Центру надання соціальних послуг Куликівської селищної ради» взяли участь у тренінгу «Міждисциплінарний підхід в контексті захисту прав та інтересів дитини, що опинилися у складних життєвих обставинах».

Обговорили базові поняття в сфері захисту прав та інтересів дитини; підтримка сімʼї в громаді; механізми виявлення жорстокого поводження з дітьми; робота міждисциплінарної команди.

В ході тренінгу також було опрацьовано низку важливих питань щодо забезпечення підходу з підтримки та захисту дітей, надання соціальних послуг сім’ям, що потребують підтримки. За результатами навчання учасники отримали сертифікати.

Продовжуємо працювати та навчатися, щоб вчасно виявляти кризові сім’ї у Куликівській територіальній громаді та задля щасливого і безтурботного дитинства наших дітей.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису